Over ons

Een onafhankelijk advies op maat is wat wij bieden. Wij zorgen ervoor dat uw verzekeringen aansluiten bij uw wensen en behoeften.

Wie zijn wij

Raedtgever Jack Meulensteen BV handelt onder de naam De Raedtgevers en is een samenwerkingsverband tussen Godrie Wijffelaars en Jack Meulensteen. Samen zijn we goed voor meer dan veertig jaar ervaring in de financiƫle dienstverlening.

Wij zijn klein genoeg om onze clienten de persoonlijke aandacht te geven die ze verdienen. Daarnaast zijn wij groot genoeg, door onze samenwerkingsverbanden met diverse inkooporganisaties en verzekeraar, dat we u een zeer breed scala aan producten en voorwaarden aan kunnen bieden.

Net als de bij u welbekende grote ketens kunnen we u voor ieder financieel vraagstuk een passende en voordelige oplossing bieden. Wij leggen u dit graag uit op tijdstippen die u het beste schikt, in de omgeving die u wenst, dus ook in de avonduren en bij u thuis. Dit op onze eigen gemoedelijke en persoonlijke wijze.

Onze werkwijze

U bent van harte welkom in ons kantoor te Weert of Echt. Een afspraak bij u aan huis is ons niet vreemd. Wij leggen u dit graag uit op tijdstippen die u het beste schikt, in de omgeving die u wenst, dus ook in de avonduren en bij u thuis.

Indien u vrijblijvend kennis wil maken met onze manier van werken en wil proberen of er zaken beter en goedkoper voor u geregeld kunnen worden, nodigen wij u uit om een contactverzoek op deze site achter te laten. U kunt ons ook gewoon bellen of mailen.

Even voorstellen

Wij behartigen uw belangen op het gebied van hypotheken en andere financiƫle diensten zoals verzekeringen. Dit doen wij vanuit ons kantoor dat gevestigd is aan de Grote Kerkstraat 25a in Venlo.

Jack Meulensteen

Adviseur, kantoor Weert

Lees verder

Godrie Wijffelaars

Adviseur, kantoor Echt

Lees verder

Waarom kiezen voor De Raedtgevers?

Wij gaan voor een totaal-advisering en staan u bij in het maken van de juiste keuzes. Als totaal-leverancier zorgen wij ervoor dat uw verzekeringen up-to-date blijven en dat uw risico's afgedekt zijn.

Advies op maat

Samen bespreken wij uw situatie en maken wij voor u een uitgebreide risicoanalyse. Na uw gesprek ontvangt u een gedetailleerd en onafhankelijk advies.

Direct contact

U kunt ons telefonisch van maandag tot donderdag bereiken tussen 9.00 en 17.30 uur, op vrijdag tot 17.00 uur. Ook op zaterdag zijn wij bereikbaar tussen 9.00 en 13.00 uur.

Onafhankelijk advies

Wij hebben geen enkele productieverplichting en zijn onafhankelijk in onze advisering zodat wij uw belangen op een goede wijze behartigen.